Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Vi söker vikarierande specialpedagog i Bjurholms kommun. Som specialpedagog i Bjurholm ingår du i ett team med elevhälsan och har samarbete med kommunens övriga specialpedagoger/speciallärare. Tjänsten innebär bland annat övergripande elevhälsoarbete inom skola och förskola t.ex. EHM (elevhälsomöten, utredningar om särskilt stöd, utarbetande av åtgärdsprogram, HLT och annan samverkan med externa aktörer exempelvis SPSM. Arbetet innebär också handledning, kartläggningar, elevhälsoinsatser och arbete med elever. 

Hos oss i Bjurholm får du goda förutsättningar att påverka och tillsammans med personalen i verksamheterna både utveckla och utvecklas.

Vi söker i första hand dig som har universitetsutbildning med lärarlegitimation och examen med specialpedagogisk- /speciallärarinriktning. Du tycker om att ha många bollar i luften och du har en god förmåga att motiverar och inspirerar andra. Du har god kännedom om förskolans och skolans uppdrag och du delar den värdegrund som den vilar på. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och det är viktigt att du har ett stort intresse för verksamheten och att du brinner för att skapa de bästa möjligheterna för barnen/eleverna i verksamheterna.

Vikariat läsåret 20/21.

Vill du vara med och skapa framtidens Bjurholm? Då är du välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 4/1 2021
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/29
Publicerat 2020-11-26
Sista ansökningsdag 2020-12-10

Tillbaka till lediga jobb