Kultur och Utbildningsnämden, Förskole- och fritidsverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Bjurholms kommuns förskoleverksamhet växer, därför söker vi ytterligare medarbetare. Vi har två kommunala förskolor, belägna i Bjurholms tätort med fin utemiljö samt skog i nära omgivning. Vi arbetar med åldersblandade barngrupper 1-5 år. 

Nu söker vi dig som är förskollärare och som vill bli vår nya kollega, som tillsammans med oss vill vara med att forma och utveckla framtidens förskola. 

Vi brinner för barnens bästa och vi arbetar med stort fokus på språkutvecklande arbetssätt, trygghet och kollegialt lärande. 

Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang och tar ditt uppdrag på allvar. Du är nyfiken, delaktig i barnens lärande och tar på dig en aktiv roll för att vara med och skapa en stimulerande och tillgänglig lärmiljö. Självklart delar du också den värdegrund som våra styrdokument vilar på.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet och att alla barn utvecklas så långt det är möjligt efter sina förutsättningar och i enlighet med styrdokumenten.

Du ser vikten av ett kollegialt lärande samt värdet av familjers delaktighet och har god förmåga att interagera och samarbeta med barn och vuxna. Du är en nyfiken och hängiven lagspelare som tillför lust i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare som brinner för ditt yrke.

• Är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har god förmåga att omsätta dem i både teori och praktik

• Tror på det kompetenta, unika barnet och att lärande sker i en miljö som är rolig, trygg och lärorik.

• Ser möjligheter i vardagen och sprider arbetsglädje i såväl det lilla som i det stora sammanhanget.

• Har förmåga att dela med dig av dina erfarenheter liksom ta till dig och lära av andras.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-10-02 eller enl ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/57
Kontakt
  • Caroline Wikström, rektor förskola, 0932-14045
  • Pia Bolin, skolchef Bjurholms kommun, 070-6992514
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg, Sveriges Lärare , 070-3318221
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb