Socialnämnden, Äldreomsorgen, Hemtjänst

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Vi söker nu en undersköterska till vår äldreomsorg, med placering Hemtjänst.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor och övriga professioner inom äldreomsorgen kommer du att utföra vård- och omsorgsarbete, med vårdtagarnas bästa i fokus. Du arbetar utifrån de mål och insatser som är uppsatta i genomförandeplanen där medbestämmande är en central del. I arbetsuppgifterna ingår även att, på delegering av ansvarig sjuksköterska, utföra vissa medicinska arbetsuppgifter samt fortlöpande föra social dokumentation i vårt verksamhetssystem.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och du ska ha ett genuint intresse av att arbeta inom äldreomsorgen. Erfarenhet av arbete med äldre samt individer med funktionsnedsättning eller demenssjukdom är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ samtidigt som du kan samverka bra med anhöriga, kollegor och andra professioner. Du bör även ha en god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska.

 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder en timmes friskvårdstid i veckan samt friskvårdspeng och en rökfri arbetstid. För oss är det viktigt att våra medarbetare har en hälsosam balans med arbete och fritid.

 

Vill du vara med och skapa framtidens Bjurholm – då är du välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/17
Facklig företrädare
  • Maggie Thudin, Margreth.Thudin@kommunal.se
Publicerat 2022-05-31
Sista ansökningsdag 2022-07-22

Tillbaka till lediga jobb