Socialnämnden, Äldreomsorgen, Hälso- och sjukvårdsorgan, Rehab

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Som fysioterapeut hos oss får du ett omväxlande uppdrag där du får verka både inom särskilt boende och hemsjukvården. Inom särskilt boende så har vi ca 60 vårdtagare fördelat i 3 hus. I ordinärt boende har vi ca 40 tal inskrivna och därtill tillkommer tillfälliga insatser.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av fysioterapeutiska insatser inom ramen för kommunal hälso- och sjukvård. Hos oss ingår du i ett team tillsammans med två arbetsterapeuter. Tillsammans skapar vi förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Som legitimerad fysioterapeut arbetar du nära patienterna och följer dem över tid. Du träffar patienter i deras hem eller på särskilt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och har körkort för bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter flexibilitet, självständighet och en god samarbetsförmåga.

Villkor

Lön enligt avtal
Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/23
Kontakt
  • Martina Eckeskog, Enhetschef, 0932-14033
Facklig företrädare
  • Emma Täljeblad, Vårdförbundet, 0932-14089
Publicerat 2022-07-28
Sista ansökningsdag 2022-08-18

Tillbaka till lediga jobb