Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Castorskolan i Bjurholm  söker nu en lärare till sommarskolan. Den kommer arrangeras för elever i åk 7 - 9  och pågår ca två veckor efter vårterminens slut.

Sommarskolan vänder sig till elever i åk 9 som inte nått målen i något eller några av grundskolans kärnämnen, matematik, engelska och/eller svenska. Till sommarskolan kan elever i åk 7 och 8 som riskerar att inte nå målen efter avslutad grundskola också anmäla sig.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer förutom att undervisa också att planera examination, bedöma och betygsätta eleverna. Du kommer att undervisa i svenska och engelska. 

Kvalifikationer

Vi söker dig i första hand som är lärare eller läser till lärare eller har annan pedagogisk utbildning som bedöms vara passande. Det är meriterande att ha examen, vara behörig samt legitimerad i det ämne du ska undervisa i. Arbete på tidigare lovskola är meriterande men inget krav. Du som söker tjänsten har intresse av att arbeta med ungdomar. Förmåga att skapa goda relationer och ett gott bemötande ser vi som en förutsättning. Arbetet förutsätter att du kan arbeta både självständigt och i grupp och att du är kommunikativ och pedagogisk. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skynda och sök!

 

Anställningsform Prosjekt kortere enn 3 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 220615
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/13
Kontakt
  • Erika Malmbo, rektor, 0932-14047
Publicerat 2022-05-09
Sista ansökningsdag 2022-06-09
Logga in och sök jobbet

Tilbake til ledige stillinger