Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

I våra skolverksamheter är det viktigt att varje elev ges möjlighet att nå toppen av sin potential och i detta har varje medarbetare en betydelsefull roll. Bjurholms kommun söker kontinuerligt timvikarier som elevassistenter och barnskötare för korttidsbehov inom grundskolan och fritidshemmet. Verksamheterna har närhet till bollhall, bowling och träningslokal samt ett fantastiskt bibliotek beläget på skolans område.

Vi söker nu dig som är över 18 år och ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av arbete inom skolverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du kan arbeta självständigt och fatta beslut i olika situationer. Vi värdesätter nytänkande och räknar med att du ser den enskilde individen som unik med egna, specifika behov.

Viktiga egenskaper är att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för barn och ungdomar. Du är lyhörd samt har en öppen och rak kommunikation, tålamod och ödmjukhet. Du bör även ha god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska.

Aktuellt utdrag ur polisregistret krävs för arbete hos oss.

Urval sker fortlöpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-21
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Varierande arbetstid med timlön
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/53
Kontakt
  • Erika Malmbo, rektor, 0932-14047
  • Karin Åberg, rektor, 0932-14060
Publicerat 2023-08-17
Sista ansökningsdag 2023-12-31

Tillbaka till lediga jobb