Kultur och Utbildningsnämden, Castorköket

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Castorköket är ett tillagningskök där skoleleverna intar sina måltider. Vi skickar dessutom varm mat och varor till 9 förskoleavdelningar samt 5 avdelningar inom äldreomsorgen. Totalt tillagas cirka 500 luncher och 100 middagar varje dag. I den mat vi serverar ingår stora delar svenska, ekologiska och lokalt producerade råvaror. En god och näringsriktig måltid som är omtyckt av barnen har stor betydelse för oss. En av våra medarbetare slutar sin anställning hos oss, vi söker därför ett ekonomibiträde från och med mitten av augusti 2023.

Arbetsuppgifter

I arbetslaget är vi totalt 9 medarbetare och som ekonomibiträde arbetar du med dagligen förekommande uppgifter såsom servering av lunch och mellanmål, städning av kök och matsal, matlagning, beredning av sallader och andra tillbehör, varu- och portionsbeställning samt egenkontroll. Arbetstiden är schemalagd där helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har storköks-/restaurangutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning/ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet och goda kunskaper inom livsmedelshygien och födoämnesallergier/-överkänslighet är önskvärt. Har du erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie samt kunskap om Livsmedelsverkets rekommendationer för måltider i förskola, skola och äldreomsorg är detta meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, trygg i dig själv samt arbetar och kommunicerar bra med andra. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar både en själv och andra. Ditt arbete planerar du på ett effektivt sätt och har samtidigt lätt att anpassa dig efter situationen. Att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift är mycket viktigt, eftersom det aldrig får bli några fel vid allergikosttillagning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/39
Kontakt
  • Sara Karlsson, , 0932-14054
Facklig företrädare
  • Maria Björklund, Kommunal, 070-5946515
Publicerat 2023-06-04
Sista ansökningsdag 2023-07-17

Tillbaka till lediga jobb