Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Vi söker nu, efter erforderliga beslut fattats,  en lärare i Matematik och Idrott till Bjurholms kommuns grundskola. Tjänsten är på 86 - 100 % beroende på ytterligare ämneskombinationer. Undervisningsuppdraget är med fokus på mellanstadiet men även viss undervisning på högstadiet. I tjänsten ingår delat mentorskap för en klass. Skolan har ca 270 elever och kännetecknas av höga ambitioner och en samarbetande kultur som sätter kvalitet i fokus. Hos oss är det viktigt att eleverna utvecklas och trivs. I det dagliga arbetet ingår att planera, genomföra och säkerställa en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna,

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare i Matematik och Idrott.  Har du fler ämnen i din behörighet är det meriterande. Vi söker dig som är tydlig och trygg i din yrkesroll. Du kan leda och organisera arbetet så att en trygg och inkluderande lärmiljö skapas och du har höga förväntningar på både dig själv, elever och kollegor. Du kan tillämpa generella och extra anpassningar i klassrummet. Du har struktur och ordning i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta självständigt, samtidigt som du ser nyttan i att samplanera och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter med andra. Du ser möjligheter och är utvecklingsbenägen. Du har en personlig mognad, är självgående och stabil. Vi skattar din samarbetsförmåga och relationsskapande förmåga högt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Är du den person vi söker? Då är du välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 220815
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 86-100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/19
Kontakt
  • Erika Malmbo, 0932-14000
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg, LR, 070-3318221
Publicerat 2022-06-02
Sista ansökningsdag 2022-07-01

Terug naar vacatures