Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Castorskolan är kommunens enda F-9 skola belägen i centrala Bjurholm med ca 260 elever. Skolan har närhet till bollhall, bowling och träningslokal samt ett fantastiskt bibliotek beläget på skolans område. I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska våra lärare: Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Fråga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Ta ansvar för samt delta aktivt i relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Undervisningsuppdraget är fördelat på matematik mot högstadiet och IKT-pedagog där eventuellt schemaläggning kommer att ingå. Du är legitimerad lärare i Matematik och med erfarenhet av IKT-arbete.

Vi söker dig som är tydlig och trygg i din yrkesroll. Du kan leda och organisera arbetet så att en trygg och inkluderande lärmiljö skapas och du har höga förväntningar på både dig själv, elever och kollegor.

Du kan tillämpa generella och extra anpassningar i klassrummet. Du har struktur och ordning i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta självständigt, samtidigt som du ser nyttan i att samplanera och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter med andra.

Du ser möjligheter och är utvecklingsbenägen. Du har en personlig mognad, är självgående och stabil. Vi skattar din samarbetsförmåga och relationsskapande förmåga.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Är du den person vi söker? Då är du välkommen med din ansökan!

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Rekrytering kommer att ske löpande.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön, Ferieanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/38
Kontakt
  • Erika Malmbo, 0932-14047
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg, Sveriges Lärare, 070-3318221
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-24

Tillbaka till lediga jobb