Socialnämnden, Äldreomsorgen, Hälso- och sjukvårdsorgan, Sjuksköterskor

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet, som har ett genuint intresse för människor och ständigt har patienten i fokus. Om du om har önskemål om rotation mellan dag och natt är vi öppna för en dialog kring det.

Som sjuksköterska på natten arbetar du självständigt och i team med undersköterskor. Vi har ett gott arbetsklimat där vi hjälps åt och lär av varandra. Vi har kontinuerliga arbetsplatsträffar och även andra HSL-möten med kommunens Rehabpersonal och MAS.

Du jobbar mot särskilt boende och vårdtagare i hemsjukvården. Uppdrag från 1177 förekommer.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du ska kunna arbeta självständigt och vara trygg i dina bedömningar. Du arbetsleder hälso- och sjukvårdsarbetet och har god samarbetsförmåga med övrig nattpersonal. Du ska kunna arbeta strukturerat, behovsinriktat och målinriktat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Som person är du trygg och självständig samt har lätt för att samarbeta.

Villkor

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillsätts löpande
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90 %
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/22
Kontakt
  • Martina Eckeskog, Enhetschef, 0932-14033
Facklig företrädare
  • Emma Täljeblad, Vårdförbundet, 0932-14089
Publicerat 2022-07-28
Sista ansökningsdag 2022-10-02

Tillbaka till lediga jobb