Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Castorskolan ligger centralt i Bjurholm Den omfattar förskoleklass, fritidshem samt grundskola åk 1 - 9 samt grundsärskola. Skolan har ca 250 elever. Skolan har nära till badhus, bibliotek och naturområden och kännetecknas av höga ambitioner och en samarbetande kultur som sätter kvalitet i fokus. Hos oss är det viktigt att eleverna utvecklas och trivs. 

Vi söker nu en musiklärare på 42% för undervisning på mellan och högstadiet. Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ämnet musik för elever i grundskolan. Utöver undervisning kommer du att planera, bedriva, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet i enlighet med läroplanen och gällande styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i ämnet musik och ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i grundskolan. Som person är du tydlig och strukturerad och har ett positivt förhållningsätt. Vi söker dig som är genuint intresserad av elevers lärande och är en tydlig ledare som kan sätta gränser samtidigt som du har förmågan att motivera och utmana eleverna. 

Är du en lärare med stort engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. God samarbetsförmåga är en grundförutsättning och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Urval och intervjuer sker löpande. Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 220815
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 42%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/12
Kontakt
  • Erika Malmbo, 0932-14000
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg, Lärarnas riksförbund, 070-3318221
Publicerat 2022-05-09
Sista ansökningsdag 2022-06-06
Logga in och sök jobbet

Retour aux postes vacants