Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Castorskolan ligger i centrala Bjurholm. Den omfattar förskoleklass, fritidshem samt grundskola åk 1-9. Skolan har ca 270 elever. Skolan har nära till badhus, bollhall, bowling och träningslokal samt ett fantastiskt bibliotek och naturområden. Skolan kännetecknas av höga ambitioner och en samarbetande kultur som sätter kvalitet i fokus. Hos oss är det viktigt att eleverna utvecklas och trivs.

Du ansvarar för undervisningen i slöjd, och metall, åk 2-9 och samarbetar tätt med lärare i textilslöjd. I tjänsten ingår även arbete som husvikarie.

Vi söker dig som har en högskoleexamen som lärare med behörighet i träslöjd alt grundskollärare 1-7 gärna i kombination med annat ämne. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att undervisa i grundskola. Relevant IT kompetens är meriterande.

Som person är du trygg och stabil. Du arbetar bra med andra människor och kommunicerar väl med kollegor, elever och föräldrar. Din förståelse för läraruppdraget är mycket god och du agerar utifrån läroplan, mål och pedagogisk idé. Du är kvalitetsmedveten och kommer ofta med egna förslag i arbetsrelaterade frågor. Du verkar för en god studiemiljö där du lyssnar in och motiverar eleverna till lärande.

Vi söker dig som har ett närvarande och lyhört förhållningssätt gentemot elevers olika behov och är en tydlig ledare.

Välkommen med din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande under anställningstiden.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-08 eller enl överenskommelse
Löneform Månadslön, Ferieanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/58
Kontakt
  • Erika Malmbo, 0932-14047
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg, Sveriges Lärare, 070-3318221
Publicerat 2023-10-20
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Tillbaka till lediga jobb