Kultur och Utbildningsnämnden, Elevhälsovård

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Elevhälsan har till uppgift att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål genom att stötta skolorna i arbetet med att främja elevernas hälsa, utveckling och lärande. Som skolpsykolog i Bjurholms kommun ingår du i elevhälsoteamet med bl.a. kurator, specialpedagoger, SYV och skolsköterska och skolläkare.

Tjänsten är på deltid om 20% och kan förläggas på en dag per vecka eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Skolpsykologen i elevhälsan spelar en viktig roll för elevernas förutsättningar för hälsa och lärande. Vi söker dig som vill vara med och utveckla elevhälsans gemensamma arbete i kommunen. Tjänstens fokus är på det förebyggande och främjande arbetet och innehåller sedvanliga skolpsykologuppgifter. 

Kvalifikationer

Du är en legitimerad psykolog och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Du har god förmåga att arbeta självständigt, planera och kommunicera såväl i tal som i skrift. Du behöver vara flexibel och trivas med att ingå i många olika sammanhang. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti 2023 eller enl ök
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/36
Kontakt
  • Pia Bolin, Skolchef/elevhälsochef, 070-6992514
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb