Socialnämnden, Äldreomsorgen, Hälso- och sjukvårdsorgan, Sjuksköterskor

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Vi söker sjuksköterska under sommarmånaderna juni juli augusti inom Bjurholms äldreomsorg

Beskrivning

Bjurholms äldreomsorg består av 3 vårdboende samt hemtjänst. Det är ca 62 vårdplatser inom SÄBO och ett 80-tal hemtjänstvårdtagare, cirka 40 av dessa har hemsjukvård. Som sjuksköterska i Bjurholms äldreomsorg arbetar du i nära samarbete med omvårdnadspersonal och rehabpersonal där du bidrar med din kompetens.

Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov. Du har även en roll där du handleder, utbildar samt engagerar omvårdnadspersonalen. Du fattar självständiga beslut, vilket kräver flexibilitet och god samarbetsförmåga och innebär att du utmanar och utvecklar dig själv.  Kvällar och helger har tjänstgörande sjuksköterska ansvar över hemsjukvården och handleder även hemtjänst.

Vi söker dig som har en god känsla för kvalitet, bidrar till en god stämning, tar ansvar, har ett gott bemötande och tycker om att arbeta med äldre. Arbetsuppgifter

Traditionellt sjukvårdsarbete inom äldreomsorg.

Kvalifikationer

Sjuksköterska grundnivå.

Villkor

Lön enligt avtal.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mindre end 3 måneder
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde v 24
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5
Kontakt
  • Martina Eckeskog, 093214033
Facklig företrädare
  • Emma Täljeblad, 093214111
Publicerat 2022-01-27
Sista ansökningsdag 2022-05-31
Logga in och sök jobbet

Tilbage til Ledige stillinger