Kultur och Utbildningsnämden, Skolverksamhet

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

Beskrivning

Som lärare i fritidshem/förskoleklass möter du elever och stödjer deras utveckling och lärande under elevens hela dag. Tjänsten är delad mellan skola och fritidshem, vilket innebär att du också undervisar en del av tiden i förskoleklass under skoltid. I rollen ingår planering, uppföljning och dokumentation av arbetet. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans planerar det pedagogiska arbetet med gemensamt ansvar över innehållet och arbetet med att främja varje barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare med inriktning fritidshem alternativt förskoleklass. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med elever som behöver stöttning för att kunna nå så långt som möjligt efter sina förutsättningar. Du har även erfarenhet av att arbeta med bildstöd och TAKK.

Du är strukturerad, initiativtagande, van att sätta igång aktiviteter, jobba mot uppsatta mål och nå resultat i det du gör med en förmåga att planera, prioritera och att hitta lösningar. Du är lugn, tydlig, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med en vilja och förmåga att hjälpa andra. Vidare är du lösningsfokuserad, har god samarbetsförmåga, ett inkluderande förhållningssätt och förmågan att bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 231030 el enl överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/56
Kontakt
  • Karin Åberg, 0932-14060
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg, Sveriges Lärare , 070-5946515
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb