Kultur och Utbildningsnämden, SFI vuxenskolan

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid.

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms cirka 2 400 invånare. I våra verksamheter arbetar omkring 350 personer inom olika yrken och samverkan sker med kommuner inom Umeåregionen. I Bjurholm finns ett gott näringslivsklimat och en god lokal service. Med närhet till vacker natur och aktiviteter inom fritid och kultur är Bjurholm en plats där det är lätt att trivas.

I samarbete med rektor och andra kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Arbetet som lärare vid lärcentrum i Bjurholm innebär framförallt undervisning inom SFI men även handledning av våra övriga vuxenstuderande som läser via fjärr och distans samt arbete med kvalitetsarbete och dokumentation som ingår i läraruppdraget.


Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för SFI, svenska som andraspråk, svenska
alternativt legitimerad lärare med erfarenhet av undervisning av nyanlända elever. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom vuxenutbildningen och SFI. Du har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Som person är du positiv och har ett stort driv och engagemang.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid eventuell intervju ber vi dig att ta med utdrag ur
belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Hösten 2022
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 1,75
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10
Kontakt
  • Karin Åberg, 070-3324074
Facklig företrädare
  • Åsa Dahlberg Lärarnas Riksförbund, 070-3318221
  • Anders Vestman Lärarförbundet, 073-0686657
Publicerat 2022-04-28
Sista ansökningsdag 2022-06-10

返回职位空缺页面